Radiologie Dentara Botosani

Radiologie Dentara Botosani

Radiologie Dentara Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Botosani: Radiologie Dentara Botosani.

Ştim că mulţi pacienţi au anxietate în ceea ce priveşte vizita la mediul stomatolog. Felul nostru de a-ţi spune că am înţeles această este atmosfera dată de design-ul clinicii Dentson: calmă, relaxantă, curată şi primitoare. Medicii noştri vorbesc cu tine în detaliu despre fiecare aspect al îngrijirii şi tratamentului tău, astfel încât experienţa ta să fie una pozitivă. Satisfacţia ta, a pacientului este ceea ce intenţionăm să facem pentru tine şi angajamentul nostru deopotrivă. Ne dedicăm în crearea unei experienţe fericite pentru fiecare pacient. 

Intenţia noastră este ca tu să simţi incredere, fericire şi relaxare atunci când vorbeşti cu noi şi să te bucuri de timpul petrecut împreună.

La Dentson suntem convinşi că lucrând împreună putem asigura zâmbete şi puteam avea o sănătate orală de invidiat. Avem grija ca fiecare pacient să primească îngrijirea de marcă adaptată nevoii sale.

 

Servicii

Clinica Dentson furnizează în Botoşani servicii de diagnostic şi planificare tratament, cu rol în îmbunătăţirea sănătăţii orale şi generale a fiecărui pacient. Medicii noştri lucrează alături de tine pentru a preveni afecţiunile şi mai apoi redefinesc zâmbetul şi te protejează de eventuale complicaţii cauzate de bolile dentare, acolo unde este cazul.

Clinica Dentson are laborator propriu pentru radigrafiil dentare.

Radiografiile noastre sunt realizate pe baza de raze X-RAY digitale si prezinta avantajul reducerii cu 80% a riscului de expunere la radiatii.
Suntem singura clinica din Botosani cu un laborator propriu de radiologie si astfel suntem mandri sa iti spunem ca ne-am gandit la confortul tau si mai ales la sanatatea ta.
De acum nu vei mai fi nevoit sa mergi in alta locatie pentru realizarea radiografiilor. Radiografiile sunt importante in tratamentul dentar pentru ca ofera medicului o imagine corecta si detaliata asupra problemelor existente la nivelul zonei scanate.

Galerie foto