Radiologie Dentara Brasov

Radiologie Dentara Brasov

Radiologie Dentara Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Brasov: Radiologie Dentara Brasov.

Cabinet radiologie Dr. Radu Doina SRL, Policlinica Stomatologica ,,Astra"

  Cabinetul de radiologie Dr. Radu Oana, intr-o ambianta moderna si placuta, incearca sa vina in intampinarea dorintelor dumneavoastra, atat pentru rezolvarea problemelor urgente, cat si pentru obtinerea unui tratament optim, sau pentru prevenirea imbolnavirilor dentare si o estetica cat mai buna. Incercam sa personalizam tratamentul stomatologic in functie de cerintele estetice, clinice si financiare ale fiecarui pacient in parte.

radiologie dentara brasov

  Cel mai bun tratament medical este preventia. De aceea, va recomandam sa va faceti o consultatie stomatologica la fiecare 6 luni. O consultatie stomatologica la acest cabinet nu va costa nimic. In urma consultatiei, primiti un diagnostic si impreuna vom intocmi un plan de tratament, daca este cazul. Vi se va intocmi o fisa medicala individuala cu informatii personale si confidentiale, precum evolutia starii de sanatate a dintilor si istoricul tratamentelor pe care le vei urma.

radiologie dentara brasov

Pentru a mentine dintii sanatosi si a preintampina efectele nocive pe care un stil de viata modern le are asupra danturii, se recomanda un periaj dentar de cel putin doua ori pe zi si folosirea atei dentare dupa fiecare masa. De asemenea, este utila si utilizarea apei de gura dupa fiecare periaj dentar.

  Astfel, iti vei proteja dintii si ii vei mentine mereu sanatosi! Vei avea un zambet mereu fermecator si nu iti va fi teama sa acoperi imperfectiunile dintilor. O buna igiena dentara inseamna a avea o viata sanatoasa.

  Radiografia panoramica (sinsuri si ATM) ofera o buna imagine de ansamblu,plana,globala a ambelor arcade in cadrul unei singure expuneri. Ofera informatii legate depre inaltimea procesului alveolar,informatii despre dintii prezenti, structurile anatomice invecinate,evolutia molarilor de minte, evolutia danturii la copii. In urma unei calibrari se pot efectua masuratori relative ale inaltimii osului. Acest tip de radiografie este indicata tuturor pacientilor in cadrul alcatuirii planului de tratament.

Servicii

  • activitati profilactice
  • activitati estetice
  • tratamentul cariei simple
  • tratamente endodontice
  • radiografii dentare
  • tratamente protetice
  • implantologie
  • parodontologie
  • tratamente chirurgicale
  • ortodontie

Galerie foto