Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 2

Radiologie Dentara Sector 2

Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 2: Radiologie Dentara Sector 2.

 

Centrul de radiologie si imagistica dentara dispunde de propriul serviciu de radiologie dentara dotat cu tehnica de ultima generatie. Departamentul de radiologie dispune de doua aparate:

  • RAYSCAN(SAMSUNG) - unde se efectueaza radiografiile panoramice, computer tomograf, teleradiografii si radiografii la mana
  • Aparatul pentru radiografiile retroalveolare(locale)

  Radiologie dentara pe suport fotosensibil (film dentar) apartine trecutului din cauza timpului mare de obtinere a rezultatului, a resurselor consumate (filmul radiologic, camera obscura pentru developare) dar si erorilor des intalnite.
  Modul traditional de obtinere a imaginilor a fost inlocuit in clinica noastra cu aparatele de Radiologie digitala, echipamente moderne care ofera rezultatele in cateva minute  si cu o acuratete superioara radiologiei clasice.

-Imaginea radiologica digitala poate fi prelucrata pentru a se obtine detalii importante ale dintilor si structurilor adiacente.
-Radiografia se obtine mult mai repede si cu riscuri mai mici din partea pacientilor.
-radiografia poate fi printata pe film,CD cu program special sau poate fi trimisa pe e-mail!
-Toate investigatiile radiologice ale unui pacient  sunt arhivate si accesate cand se doreste compararea lor pentru a se evalua rezultatele tratamentelor.
  Pacientii nostri nu vor fi obligati sa duca la cabinet toate radiografiile  anterioare care pot fi voluminoase uneori, ci acestea pot fi vizualizate foarte usor pe ecranul calculatoarelor din cabinete.
  De serviciul radiologiei digitale pot beneficia atat adultii cat si copiii, in timp ce femeilor insarcinate le sunt  contraindicate radiografiile.
  Pentru ca protectia pacientilor dar si a personalului medical este importanta la noi in serviciul de radiologie dentara folosim cu strictete accesoriile de protectie radiologica.

Servicii

  • Radiografii RX-Retroalveolare=20 ron
  • Radiografii Panoramice=70 ron
  • Teleradiografii frontale si laterale=70 ron
  • Computer Tomograf complet-maxilar si mandibular(contine masuratori)=700 ron
  • computer tomograf mandibular=400 ron
  • computer tomograf maxilar=400 ron
  • computer tomograf hemiarcada=250 ron
  • radiografii mana=50 ron

Oferte speciale

-copiii pana in 18 ani si persoanele peste 65 de ani vor plati pentru radiografia panoramica 50 ron

-computer tomograf complet(maxilar si mandibular)=300 ron-se da pe CD si nu contine masuratori