Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3

Radiologie Dentara Sector 3

Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3: Radiologie Dentara Sector 3.

Suntem o clinica de radiologie dentara unica in Romania cu o echipa de profesionisti care au o pasiune pentru stiinta radiologiei si a imagisticii dentare volumetrice. Scopul centrului nostru este de a va oferi servicii optime cu ajutorul cele mai moderne aparaturi intr-un mediu comfortabil si relaxant. 

Oferim combinatia perfecta de radiologie inovatoare, mentinand in accelasi timp cele mai inalte standarde sanitare si tehnici de sterilizare.

Servicii

F.M. MEDIDENT este un institut specializat in radiologie dentara, tomografie volumetrica dentara si programe computerizate pentru ortodontie si implantologie, dotat cu aparatura de ultima generatie. 

Dispunem de 2 Tomografe volumetrice dentare, care revolutioneaza domeniul radiologiei dentare. 

Scopul principal al centrului nostru este de a oferi servicii de calitate superioara, asigurate de un colectiv de profesionisti, cu multa experienta in domeniu, avand in dotare tehnologie de ultima generatie.

Galerie foto