Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3

FM Medident

Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FM Medident - Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3.


Suntem o clinica de radiologie dentara unica in Romania cu o echipa de profesionisti care au o pasiune pentru stiinta radiologiei si a imagisticii dentare volumetrice. Scopul centrului nostru este de a va oferi servicii optime cu ajutorul cele mai moderne aparaturi intr-un mediu comfortabil si relaxant. 

Oferim combinatia perfecta de radiologie inovatoare, mentinand in accelasi timp cele mai inalte standarde sanitare si tehnici de sterilizare.

Produse si Servicii

F.M. MEDIDENT este un institut specializat in radiologie dentara, tomografie volumetrica dentara si programe computerizate pentru ortodontie si implantologie, dotat cu aparatura de ultima generatie. 

Dispunem de 2 Tomografe volumetrice dentare, care revolutioneaza domeniul radiologiei dentare. 

Scopul principal al centrului nostru este de a oferi servicii de calitate superioara, asigurate de un colectiv de profesionisti, cu multa experienta in domeniu, avand in dotare tehnologie de ultima generatie.

Galerie foto


Radiologie Dentara Bucuresti-Sector 3 face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Centrele de radiologie dentara sub indrumarea medicilor radiologi si stomatologi, partenerii portalului Radiologie-Dentara.com va ofera ortopantomografii, teleradiografii, sinusuri maxilare, articulatii temporo-mandibulare, radiografii Intraorale (imagini tintite pe un grup de dinti) digitale, radiografii bitewings (muscate), radiografii ocluzale, tomograf volumetric computerizat, aparate radiologie intraorala, senzori CCD, developator automat, ortopantomograf cu brat cefalometric consultatie, profilaxie, albiri, estetica dentara, terapia estetica, fatete, ceramica pe zirconiu, ceramica integrala, incrustatii, coroanele metalo-ceramice, endodontie, pedodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, paradontologie, anestezie, radiologie dentara, lucrari protetice fixe ceramice si mobile, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare in laboratoare de radiologie dentara. Centrele de radiologie dentara va ofera servicii de calitate in domeniul imagisticii dentare cu aparatura ultramoderna