Radiologie Dentara Campulung

DEC Radiologie Dentara

Radiologie Dentara Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Campulung: DEC Radiologie Dentara.

Despre Noi

Dental Evolution Center
Centru de radiologie si imagistica dentara
0752.107.010

DEC Radiologie Dentara este primul centru de radiologie dentara digitala din Campulung, avand aparatura si echipamente de ultima generatie cu expunere minima la radiatii, ce raspund celor mai inalte standarde. O radiografie corecta ajuta la observarea unui tratament ortodontic reusit. Atat copiii cat si adultii beneficiaza de toata atentia si profesionalismul nostru.

radiologie dentara campulung

DEC Radiologie Dentara aduce pe piata locala, si nu numai, o echipa de profesionisti orientata spre satisfactia pacientilor prin servicii de calitate si aparatura ultraperformanta de ultima generatie cu grad mic de expunere.In acelasi timp ne orientam atentia si spre satisfacerea medicilor si clinicilor dentare partenere prin produse de calitate.

cabinet radiografie campulungRadiografia dentara este o imagine a dintilor (coroana, numarul radacinilor si canalele radiculare), a oaselor maxilare si a tesuturilor moi care ii ajuta pe medicii stomatologi pediatri sa detecteze la timp si sa trateze cu precizie afectiunile dentare.

Printre cele mai utilizate radiografii dentare sunt cele intraorale, care ofera o imagine detaliata a dintilor si da posibilitatea medicului stomatolog sa analizeze radacinile dintilor, osul, modul de dezvoltare a dintilor si existenta cariilor.

Te asteptam la DEC Radiologie Dentara pe Str. Constantin Brancoveanu, Nr. 13 pentru radiografii dentare.

Servicii

  • Radiografii dentare panoramice 
  • Radiografii retroalveolare de inalta rezolutie
  • Computer tomograf
  • Ortopantomografii de inalta rezolutie
  • Ortopantomografie cu detaliu inferior

Galerie foto