Radiologie Dentara Campulung

Radiologie Dentara Campulung

Radiologie Dentara Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Campulung: Radiologie Dentara Campulung.

Despre Noi


Centru de radiologie si imagistica dentara Campulung

Clinica noastra de  Radiologie Dentara aduce pe piata locala, si nu numai, o echipa de profesionisti orientata spre satisfactia pacientilor prin servicii de calitate si aparatura ultraperformanta de ultima generatie cu grad mic de expunere.In acelasi timp ne orientam atentia si spre satisfacerea medicilor si clinicilor dentare partenere prin produse de calitate.

Radiografia dentara este o imagine a dintilor (coroana, numarul radacinilor si canalele radiculare), a oaselor maxilare si a tesuturilor moi care ii ajuta pe medicii stomatologi pediatri sa detecteze la timp si sa trateze cu precizie afectiunile dentare.

Printre cele mai utilizate radiografii dentare sunt cele intraorale, care ofera o imagine detaliata a dintilor si da posibilitatea medicului stomatolog sa analizeze radacinile dintilor, osul, modul de dezvoltare a dintilor si existenta cariilor.

 

Servicii

  • Radiografii dentare panoramice 
  • Radiografii retroalveolare de inalta rezolutie
  • Computer tomograf
  • Ortopantomografii de inalta rezolutie
  • Ortopantomografie cu detaliu inferior