Radiologie Dentara Cluj Napoca

ISO-X

Radiologie Dentara Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ISO-X - Radiologie Dentara Cluj Napoca.


Cabinetul nostru de radiologie este dotat cu un aparat CBCT (computer tomograf cu fascicul conic) de ultima generatie achizitionat in luna aprilie 2011, fiind cel mai performant aparat de acest tip din Romania. Acest aparat permite medicului stomatolog, chirurgului maxilo-facial, implantologului, ortodontului, paradontologului si ORL-istului vizualizarea tridimensionala, spre deosebire de radiografia conventionala care ofera doar imagini bidimensionale (sumatie din spatiu in plan). Captura tridimensionala poate fi realizata pe zonele de interes cu campuri de vizualizare (Field Of View = FOV) de 5X5 cm, 8X6 cm, 12X8 cm si 15X15 cm.

Examinarea este inregistrata pe suport electronic impreuna cu softul de vizualizare EZ 3D PLUS, deosebit de performant care permite medicului stomatolog sa studieze in cabinet imaginile in cele trei sectiuni (coronal, sagital, axial).

Softul contine numeroase aplicatii ce permit efectuarea de masuratori 1:1, calcularea densitatii osoase in diferite zone, simulare de implante, reconstructie panoramica, trasarea canalului mandibular, sectiuni multiple, etc. Toate acestea ajuta medicul in punerea unui diagnostic exact si in elaborarea planului de tratament corect.

Galerie foto