Radiologie Dentara Cluj Napoca

Radiologie Dentara Cluj-Napoca

Radiologie Dentara Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Cluj Napoca: Radiologie Dentara Cluj-Napoca.

Despre Noi

Centru de imagistica si radiologie maxilo-faciala

Centrul de radiologie si tomografie dentara ce se evidentiaza prin calitatea serviciilor oferite si grija pentru pacient.

Pe langa aparatura de ultima generatie care garanteaza performanta radiografiilor digitale, veti fi intampinati de o echipa de profesionisti orientati catre confortul pacientilor si satifactia clinicilor si medicilor dentisti parteneri.

Indiferent de tipul investigatiei, aparatura Kodak garanteaza cel mai scazut nivel posibil de radiatii, comparabil cu cel absorbit de corpul uman in mod natural.

DigiDent isi canalizeaza eforturile in doua directii principale :

  • confortul clientului si siguranta clientului: personalul primitor va face tot posibilul ca aceasta vizita clinica sa fie cat mai placut posibila. Aparatura de ultima generatie garanteaza cel mai scazut nivel posibil de radiatii emise
  • performanta serviciilor: radiografiile sau tomografiile vor fi realizate la cel mai inalt nivel de performanta, reprezantand astfel un instrument facil in cadrul tratamentelor sau interventiilor dentare

Pentru a ne atinge obiectivele propuse, am investit si dotat clinica DigiDent cu aparatura de ultima generatie.

Cu tomograful Kodak 9000C 3D va putem pune la dispozitie radiografii panoramice, CBCT-uri si alte tipuri de raqdiografii speciale la cea mai buna calitate, iar Kodak 2000 va livra radiografii retroalveolare de o claritate deosebita. Toate rezultatele pot fi livrate pe film si support CD. Pentru CBCT-uri si alte tipuri de radiografii digitale Cd-urile contin Kodak Image Viewer, program dedicat vizualizarii, masurarii etc a rezultatelor.

Produse si Servicii

Tomografie volumetrica digitala (3D (CBCT)
Imaginile obtinute cu ajutorul Kodak 9000 3D sunt de un imens ajutor in cazul practicii stomatologice moderne si responsabile. Programul nostru face o adevarata “reconstructie volumetrica tridimensionala” a zonei investigate prin care medicul va putea vizualiza in detaliu,in orice sectiune particularitatile zonei. Avem deci sansa de a fi ales mult mai rapid un plan de tratament corect si sigur.

Programul de vizualizare al CBCT-ului ofera doua tipuri de imagini intr-o singura investigatie: cele bidimensionale, clasice 2D prin sectiuni la adancimea dorita si cele 3D prin volumele create.

Radiografiile clasice-OPG si Retroalveolare (2D)
Imagini de cea mai buna calitate si o doza minima de radiatie – acestea sunt caracteristicile ofertei noastre. Programul de vizualizare da posibilitatea alegerii de catre medic a propriei scheme de contraste si detalii puse in evidenta. Aceste imagini sunt utile in practica stomatologica de zi cu zi, acolo unde se doreste o prima informare de ansamblu sau unde nu sunt semne de intrebare in ceea ce priveste diagnosticul.

Cefalometrie digitala
Este programul adresat dvs. in cazul tratamentelor ortodontice, acolo unde este necasara vizualizarea si calcularea unor repere anatomice indispensabile alegerii planului de tratament corect, deoarece fiecare particularitate a zonei ne va conduce la un diagnostic individual,unic si precis.

Lista de preturi

Tomografie volumetrica digitala 3D (CBCT)

Tomografie parțială maxilară (50 mm x38 mm)     zona: 90 lei
Tomografie parțială mandibulară (50 mm x 38 mm)     zona: 90 lei
Tomografie TMJ stg/dr (articulație temporo maxilară) 90 lei
Tomografie completă maxilară/mandibulară (85 mm x 66 mm x 37 mm) 200 lei

Radiografie digitala 2D

Radiografie panoramică digitală (OPG) 55 lei
Radiografie panoramică digitală segmentară 55 lei
TMJ x 2 (Articulație TEMPORO-MANDIBULARĂ) 55 lei
TMJ x 4 (Articulație TEMPORO-MANDIBULARĂ) 55 lei

RX

RRX etroalveolară digitală 20 lei
RX Bitewing digitală 20 lei
Bilanț radiologic bimaxilar 150 lei

Cefalometrie digitala

Teleradiografie de profil 60 lei
Raport măsuratori teleradiografie de profil 20 lei
Teleradiografie ant/post 60 lei
Teleradiografie la 45 de grade 60 lei
Indice carpal 60 lei
Teleradiografie axială 60 lei
Bilant radiologic maxilar 150 lei