Radiologie Dentara Deva

CMI Dr. Cociorva Bianca

Radiologie Dentara Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre CMI Dr. Cociorva Bianca - Radiologie Dentara Deva.


Clinica noastra s-a infintat in 2007 in dorinta de a acoperi o paleta cat mai larga de tratamente stomatologice; si asta s-a si intamplat in 2010 cand echipei noastre i s-a alaturat Dr.Buzetelu Claudiu, absolvent de medicina generala si medicina dentara cu competenta in radiodiagnostic si implantologie dentara si Dr.Irimie (Dragan) Oana, medic specialist ortodont .Astfel am creat o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista. Spunem o echipa pentru ca ne consideram ca un tot unitar, ne sprijinim si ne consultam reciproc, lucram in egala masura pentru binele si confortul dumneavoastra.

Clinica noastra este alcatuita din doua cabinete (unul de adulti si unul de copii); suntem singura clinica din Deva cu cabinet dotat special pentru nevoile micutilor pacienti (sala de asteptare cu jucarii, materiale si instrumentar adecvat lor). Copiilor nu li se trateaza doar afectiunile dentare existente, ci li se aplica aparate dentare fixe si mobile,li se explica tehnici de periaj, li se corecteaza obiceiurile alimentare, obiceiurile vicioase, li se efectueaza manopere profilactice si sunt indrumati la controale periodice pe toata durata dentitiei temporare pana la inlocuirea acesteia cu cea permanenta. Avem convingerea ca micii pacienti vor ramane si pe viitor pacienti ai clinicii noastre si vor reveni cu drag. Indiferent ce problema aveti, de ordin stomatologic si nu numai, va vom ajuta si va vom indruma deoarece ne face placere.


Radiografiile dentare se pot efectua tot aici, pacientul ne mai fiind nevoit sa plece din cabinet pentru efectuarea unui film dentar.

Si pentru ca ne pasa de siguranta d-voastra am dotat cabinetul cu un autoclav si cu o masina de spalat si dezinfectat instrumentar medical astfel incat sa nu mai existe grija pentru bolile cu transmitere sanguina (HIV,HBV,HCV).

In clinica noastra se efectueaza manopere complexe de genul chistectomiilor, descoperirilor chirurgicale in scop ortodontic, rezectiilor apicale, odontectomiilor, aditiilor osoase, sinus liftingului, precum si tratamentele chirurgicale ale bolii parodontale (detartraj in camp deschis, aditii de os).

Si pentru a pleca de la noi cu zambetul pe buze va punem la dispozitie posibilitatea de a va placa dintii cu fatete de portelan sau tratamentul de albire dentara cu lampa BEYOND.

Produse si Servicii

  • Radiografie dentară bitewing (film mușcat)
  • Radiografie retroalveolară
  • Status dentar (periapical survey)

Galerie foto


Radiologie Dentara Deva face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Centrele de radiologie dentara sub indrumarea medicilor radiologi si stomatologi, partenerii portalului Radiologie-Dentara.com va ofera ortopantomografii, teleradiografii, sinusuri maxilare, articulatii temporo-mandibulare, radiografii Intraorale (imagini tintite pe un grup de dinti) digitale, radiografii bitewings (muscate), radiografii ocluzale, tomograf volumetric computerizat, aparate radiologie intraorala, senzori CCD, developator automat, ortopantomograf cu brat cefalometric consultatie, profilaxie, albiri, estetica dentara, terapia estetica, fatete, ceramica pe zirconiu, ceramica integrala, incrustatii, coroanele metalo-ceramice, endodontie, pedodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, paradontologie, anestezie, radiologie dentara, lucrari protetice fixe ceramice si mobile, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare in laboratoare de radiologie dentara. Centrele de radiologie dentara va ofera servicii de calitate in domeniul imagisticii dentare cu aparatura ultramoderna