Radiologie Dentara Focsani

Medeco

Radiologie Dentara Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Medeco - Radiologie Dentara Focsani.


Centrum Medeco este un centru medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu.

Medeco s-a deschis in luna iunie 2011 din dorinta de ati oferi un alt mod de a avea grija de sanatatea ta.

Prin organizare in spirit European la care am adaugat calitatile umane ale echipei, iti oferim servicii de medicina primara, preventive, de specialitate si expolarari paraclinice, ca sa te mentinem sanatos.

De asemenea in centrul nostru avem cel mai nou ecograf GE Healthcare din familia Logiq, LOGIQ E9 - ECOGRAFUL CARE SCHIMBA TOT! 

Conceptul Agile Acoustic Architecture - o imagine extraordinara, de o incredibila uniformitate atat la determinarile superficiale cat si pentru profunzime! 
Instrumente si optiuni de vizualizare si diagnostic pe care ultrasonografia nu te-ai gandit vreodata ca le poate realiza! 

Este intr-adevar ecograful care schimba tot, garantia excelentei in diagnosticul ecografic!

Pe lângă ecografia 3D/4D, noul ecograf, LOGIQ E 9, permite diagnosticul diferenţial al tumorilor maligne şi benigne de sân şi tiroidă utilizând elastografia - metodă ce are la bază diferenţele între proprietăţile mecanice ale ţesuturilor. 
De asemenea,  LOGIQ E9 poate efectua echografii cu substanta de contrast pentru a creste acuratetea diagnosticului echografic.

Galerie foto


Radiologie Dentara Focsani face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Centrele de radiologie dentara sub indrumarea medicilor radiologi si stomatologi, partenerii portalului Radiologie-Dentara.com va ofera ortopantomografii, teleradiografii, sinusuri maxilare, articulatii temporo-mandibulare, radiografii Intraorale (imagini tintite pe un grup de dinti) digitale, radiografii bitewings (muscate), radiografii ocluzale, tomograf volumetric computerizat, aparate radiologie intraorala, senzori CCD, developator automat, ortopantomograf cu brat cefalometric consultatie, profilaxie, albiri, estetica dentara, terapia estetica, fatete, ceramica pe zirconiu, ceramica integrala, incrustatii, coroanele metalo-ceramice, endodontie, pedodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, paradontologie, anestezie, radiologie dentara, lucrari protetice fixe ceramice si mobile, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare in laboratoare de radiologie dentara. Centrele de radiologie dentara va ofera servicii de calitate in domeniul imagisticii dentare cu aparatura ultramoderna