Radiologie Dentara Iasi

Radiologie Dentara Iasi

Radiologie Dentara Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Iasi: Radiologie Dentara Iasi.

Cu o experienta de 15 ani in radiologia dentara si o echipa de 7 specialisti, Centrul de Radiologie Dentara EDENTA reuneste servicii complete de radiodiagnostic de tip analogic, digital si Cone Beam CT, cu adresabilitate catre toate specialitatile medicinei dentare, endodontie, protetica, ortodontie, chirurgie OMF.

Ne mandrim cu achizitionarea in 2012 a unui un sistem digital performant radiologic Tomograf Volumetric 3D CBCT, printr-un proiect cofinantat de Uniunea Europeana, beneficiul major fiind cresterea calitatii imaginilor obtinute in contextul unei expuneri minime la radiatiile X pentru pacienti. Implicit, tehnologia de ultima generatie utilizata a permis cresterea acuratetii diagnosticului si a tratamentului recomandat de medicii specialisti.

Misiunea noastra este oferirea de servicii de radiologie dentara de inalta calitate, cultivand relatii bazate pe respect, transparenta si incredere cu pacientii, partenerii si furnizorii nostri. Consideram ca prin dinamism, flexibilitate, inovatie si dezvoltarea continua a modului in care lucram reusim sa ramanem profesionisti autentici si, de 15 ani, un nume de referinta.

Galerie foto