Radiologie Dentara Oradea

Rodenta

Radiologie Dentara Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rodenta - Radiologie Dentara Oradea.


Suntem situati in centrul orasului Oradea, pe str.George Enescu nr.22.  Atmosfera calda va fi primul lucru pe  care il veti remarca. 
Sala de asteptare,  gradina si toate facilitatile au fost  concepute special pentru a va asigura comfort si relaxare.

   Avem un centru de imagistica ultramodern dotat cu  echipamente SIRONA-lider mondial in domeniu aparaturii medicale.  Personalul nostru calificat, impreuna cu tehnologia de ultima generatie  din dotare ne permit sa va oferim calitate, siguranta si promptitudine.

Produse si Servicii

Am creat un centru de imagistica ultramodern cu gandul la cei ce ne-au fost alaturi acesti ani , atat doctori cat si pacienti, cu dorinta de a continua o relatie bazata pe servicii de calitate si o colaborare optima.
Pentru a putea oferi cele mai moderne solutii de diagnostic si o protectie maxima impotriva radiatiilor am dotat clinica noastra cu aparatura
Experienta echipei noastre asociata cu tehnica de varf din dotare ne ofera posibilatea sa va oferim:

  • comfort si promptitudine
  • iradiere minima
  • aparate cu timpi minimi de expunere: Ortophos plus ceph si Heliodent vario
  • filme ultrasensibile(doza de radiatie semnificativ redusa fata de filmele conventionale)

Galerie foto


Radiologie Dentara Oradea face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Centrele de radiologie dentara sub indrumarea medicilor radiologi si stomatologi, partenerii portalului Radiologie-Dentara.com va ofera ortopantomografii, teleradiografii, sinusuri maxilare, articulatii temporo-mandibulare, radiografii Intraorale (imagini tintite pe un grup de dinti) digitale, radiografii bitewings (muscate), radiografii ocluzale, tomograf volumetric computerizat, aparate radiologie intraorala, senzori CCD, developator automat, ortopantomograf cu brat cefalometric consultatie, profilaxie, albiri, estetica dentara, terapia estetica, fatete, ceramica pe zirconiu, ceramica integrala, incrustatii, coroanele metalo-ceramice, endodontie, pedodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, paradontologie, anestezie, radiologie dentara, lucrari protetice fixe ceramice si mobile, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare in laboratoare de radiologie dentara. Centrele de radiologie dentara va ofera servicii de calitate in domeniul imagisticii dentare cu aparatura ultramoderna