Radiologie Dentara Oradea

Radiologie Dentara Oradea

Radiologie Dentara Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Oradea: Radiologie Dentara Oradea.


Radiologie dentara Oradea

Despre Noi

     Descoperirea si tratarea problemelor dentare intr-o etapa de inceput poate salva timp, bani si disconfort inutil. Radiografia ajuta medicul sa identifice probleme dentare aflate intr-un stadiu incipient, chiar daca semnele clinice nu sunt inca vizibile.

     Ca si alte proceduri medicale avizate si razele X sunt sigure cand sunt folosite cu grija. Operatorii nostri sunt instruiti sa foloseasca cantitatea minima de radiatie si tehnica potrivita pentru a obtine rezultatele dorite. In majoritatea cazurilor cantitatea de radiatie folosita este foarte mica, beneficiile efectuarii radiografiilor depasind cu mult riscul ca radiatia la care am fost supusi sa provoace vreo boala.

      Radiografiile dentare,  desi sunt supuse acelorasi rigori si grija pentru siguranta ca toate celelalte, sunt procedurile de diagnostic cu cea mai mica doza din medicina! In zilele noastre dozele primite pentru  o examinare full-mouth (14-18 radiografii intraorale intr-o sedinta) sunt mai mici  decat fondul natural la care suntem expusi intr-o luna (radiatii trestre si cosmice).

 

 

Servicii

Am creat un centru de imagistica ultramodern cu gandul la cei ce ne-au fost alaturi acesti ani , atat doctori cat si pacienti, cu dorinta de a continua o relatie bazata pe servicii de calitate si o colaborare optima.
Pentru a putea oferi cele mai moderne solutii de diagnostic si o protectie maxima impotriva radiatiilor am dotat clinica noastra cu aparatura
Experienta echipei noastre asociata cu tehnica de varf din dotare ne ofera posibilatea sa va oferim:

  • comfort si promptitudine
  • iradiere minima
  • aparate cu timpi minimi de expunere: Ortophos plus ceph si Heliodent vario
  • filme ultrasensibile(doza de radiatie semnificativ redusa fata de filmele conventionale)