Radiologie Dentara Satu Mare

Radiologie Dentara Satu Mare

Radiologie Dentara Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Satu Mare: Radiologie Dentara Satu Mare.


Radiologie dentara Satu Mare | Cabinet de stomatologie Satu Mare

Despre Noi

     Descoperirea si tratarea problemelor dentare intr-o etapa de inceput poate salva timp, bani si disconfort inutil. Radiografia ajuta medicul sa identifice probleme dentare aflate intr-un stadiu incipient, chiar daca semnele clinice nu sunt inca vizibile.

 

     Ca si alte proceduri medicale avizate si razele X sunt sigure cand sunt folosite cu grija. Operatorii nostri sunt instruiti sa foloseasca cantitatea minima de radiatie si tehnica potrivita pentru a obtine rezultatele dorite. In majoritatea cazurilor cantitatea de radiatie folosita este foarte mica, beneficiile efectuarii radiografiilor depasind cu mult riscul ca radiatia la care am fost supusi sa provoace vreo boala.

      Radiografiile dentare,  desi sunt supuse acelorasi rigori si grija pentru siguranta ca toate celelalte, sunt procedurile de diagnostic cu cea mai mica doza din medicina! In zilele noastre dozele primite pentru  o examinare full-mouth ( 14-18 radiografii intraorale intr-o sedinta ) sunt mai mici  decat fondul natural la care suntem expusi intr-o luna (radiatii trestre si cosmice ).