Radiologie Dentara Targoviste

Dental Rad

Radiologie Dentara Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Dental Rad - Radiologie Dentara Targoviste.


Centrul de radiologie dentara dental X RAD ofera o serie de servicii destinate medicilor in vederea stabilirii unui plan de tratament corect.

Folosim aparatura de ultima generatie care impreuna cu suporturile ultra rapide permite utilizarea unor doze foarte reduse de radiatii.
De asemenea fiecare expunere este insotita de protectia pacientului cu sorturi de plumb care evita trecerea radiatiilor spre zonele neinteresate.

Serviciile noastre includ radiografie panoramica, si radiografii uzuale periapicale,ocluzale sau cu film muscat.

Rezultatele sunt foarte clare, detaliate si se elibereaza pe loc.Nu este necesara programarea anterior prezentarii.

Un nou serviciu oferit de dental X RAD este inregistrarea si transmisia rezultatelor pe suport digital si/sau pe adresa de mail a medicului.
De asemenea oferim arhivarea radiografiilor efectuate la centrul nostru in format digital in asa fel incat veti avea un suport suplimentar in cazul in care imaginile initiale au fost deteriorate.

Suntem situati in centrul orasului ceea ce permite un acces usor pentru pacientii din orice zona a Targovistei.

Va putem pune la dispozitie accesul gratuit la software cu ajutorul caruia puteti edita imaginea sau simula implanturi de diverse tipuri sau marimi.

Pentru a aplica la programul nostru de parteneriat va rugam sa ne trimiteti un email cu datele dumneavoastra de legatura (Nume,telefon,adresa) si in scurt timp va vom contacta.

Produse si Servicii

  • Radiografii dentare periapicale, retroalveolare
  • Radiografii retrocoronariene – inter-proximale (bite-wing)
  • Radiografii ocluzale
  • Status dentar complet

Radiografia dentara si de maxilar este adesea actul cel mai important de diagnosticsi pe acest act se bazeaza in cel mai inalt grad tot edificiul terapeutic. 

  • Ortopantomograma adult
  • Ortopantomograma pediatrica
  • Ortopantomograma arcada larga
  • Ortopantomograma ortogonala

Galerie foto


Radiologie Dentara Targoviste face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Centrele de radiologie dentara sub indrumarea medicilor radiologi si stomatologi, partenerii portalului Radiologie-Dentara.com va ofera ortopantomografii, teleradiografii, sinusuri maxilare, articulatii temporo-mandibulare, radiografii Intraorale (imagini tintite pe un grup de dinti) digitale, radiografii bitewings (muscate), radiografii ocluzale, tomograf volumetric computerizat, aparate radiologie intraorala, senzori CCD, developator automat, ortopantomograf cu brat cefalometric consultatie, profilaxie, albiri, estetica dentara, terapia estetica, fatete, ceramica pe zirconiu, ceramica integrala, incrustatii, coroanele metalo-ceramice, endodontie, pedodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, paradontologie, anestezie, radiologie dentara, lucrari protetice fixe ceramice si mobile, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare in laboratoare de radiologie dentara. Centrele de radiologie dentara va ofera servicii de calitate in domeniul imagisticii dentare cu aparatura ultramoderna