Radiologie Dentara Targu Mures

Radiologie Dentara Targu Mures

Radiologie Dentara Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Targu Mures: Radiologie Dentara Targu Mures.

Toți încep acest capitol relatând o poveste frumoasă despre tradiția stomatologică sau medicală în familie sau despre istoria firmei. Eu nu voi face acest lucru. în schimb vreau să evoc personalitatea unor oameni care mi-au influențat viitorul și am ajuns să scriu azi aceste rânduri.

Părinţii, mama şi tata, cei care mi-au susţinut paşii până în ultima lor clipă şi care acolo unde sunt se bucură pentru noi.

Soţia mea, care a crezut că suntem predestinaţi unul pentru altul şi pare să fie aşa.

Cel de la care am învăţat meseria, al doilea meu tată, de la care am înţeles că cea mai înverşunată luptă e cu tine însuţi, pentru că te afli în ambele tabere.

Copiii noștri, care au suportat efortul meu şi al soţiei de a face aceşti paşi şi în aceeaşi măsură voit sau nu au acceptat nepăsarea noastră de a-i lăsa singuri.

În final cred că pe acești patru piloni puternici am pus bazele unui cabinet medical stomatologic, în 1995, care a ajuns să fie azi visul nostru, o clinică de medicină dentară.

În speranța că veți ajunge să credeți în visul nostru, vă asigurăm că vom face tot ce este posibil să ne dăruim priceperea în folosul dumneavoastră, pacienții noștri.