Radiologie Dentara Tecuci

Radiologie dentara digitala Tecuci

Radiologie Dentara Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Tecuci: Radiologie dentara digitala Tecuci.

Centrul de radiologie dentara digitala Dentas X Ray foloseste aparatura digitala de ultima generatie care permite utilizarea unor doze de radiatii reduse cu pana la 90% fata de radiologia clasica.

Rezultatele sunt foarte clare, detaliate si se elibereaza pe loc. Nu este necesara programarea anterioara.

Expunerea este preluata de un soft, prelucrata digital, si, prin intermediul unei imprimante de ultima generatie (cu cap termic) se obtin filmele. Utilizam filme mamografice de ultima generatie (cu granulatia cea mai mare).

Un nou serviciu oferit de Dentas X Ray este inregistrarea si transmisia datelor pe suport digital si/sau pe adresa de e-mail a medicului. De asemenea, oferim arhivarea gratuita a radiografiilor efectuate la centrul nostru, in formai digital, in asa fel incat veti avea la dispozitie un suport suplimentar in cazul in care imaginile initiale au fost deteriorate.

Punem gratuit la dispozitia medicilor interesati, accesul la softwrae-ul nostru prin intermediul caruia medicul poate salva radiografia pacientului, o poate prelucra singur, poate simula implanturi de diferite tipuri sau marimi, etc.

 

Servicii

Ortopantomografia (OPG) sau Panoramicul digital, este o radiogafie cu pana la 90% mai putine radiatii fata de o radiografie standard:

-          Panoramic standard (pentru diagnostic de baza)

-          Panoramic standard pentru copii

-          Panoramic standard jumatate dreapta

-          Panoramic standard jumatate stanga

-          Panoramic cu marire constanta scara 1/1 (pentru implant)

-          Panoramic pentru vedere laterala a articulatiilor temporo – mandibulare(ATM)  cu gura inchisa

-          Panoramic pentru vedere laterala a articulatiilor temporo – mandibulare(ATM)  cu gura deschisa

-          Radiografia de sinus maxilar pentru ORL