Radiologie Dentara Tecuci

Radiologie dentara digitala - S.C. DENTAS AMATECH S.R.L.

Radiologie Dentara Tecuci reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Radiologie dentara digitala - S.C. DENTAS AMATECH S.R.L. - Radiologie Dentara Tecuci.


Centrul de radiologie dentara digitala Dentas X Ray foloseste aparatura digitala de ultima generatie care permite utilizarea unor doze de radiatii reduse cu pana la 90% fata de radiologia clasica.

Rezultatele sunt foarte clare, detaliate si se elibereaza pe loc. Nu este necesara programarea anterioara.

Expunerea este preluata de un soft, prelucrata digital, si, prin intermediul unei imprimante de ultima generatie (cu cap termic) se obtin filmele. Utilizam filme mamografice de ultima generatie (cu granulatia cea mai mare).

Un nou serviciu oferit de Dentas X Ray este inregistrarea si transmisia datelor pe suport digital si/sau pe adresa de e-mail a medicului. De asemenea, oferim arhivarea gratuita a radiografiilor efectuate la centrul nostru, in formai digital, in asa fel incat veti avea la dispozitie un suport suplimentar in cazul in care imaginile initiale au fost deteriorate.

Punem gratuit la dispozitia medicilor interesati, accesul la softwrae-ul nostru prin intermediul caruia medicul poate salva radiografia pacientului, o poate prelucra singur, poate simula implanturi de diferite tipuri sau marimi, etc.

 

Produse si Servicii

Ortopantomografia (OPG) sau Panoramicul digital, este o radiogafie cu pana la 90% mai putine radiatii fata de o radiografie standard:

-          Panoramic standard (pentru diagnostic de baza)

-          Panoramic standard pentru copii

-          Panoramic standard jumatate dreapta

-          Panoramic standard jumatate stanga

-          Panoramic cu marire constanta scara 1/1 (pentru implant)

-          Panoramic pentru vedere laterala a articulatiilor temporo – mandibulare(ATM)  cu gura inchisa

-          Panoramic pentru vedere laterala a articulatiilor temporo – mandibulare(ATM)  cu gura deschisa

-          Radiografia de sinus maxilar pentru ORL

Galerie foto


Radiologie Dentara Tecuci face parte din paginile de afaceri publicate in categoria fier vechi: Centrele de radiologie dentara sub indrumarea medicilor radiologi si stomatologi, partenerii portalului Radiologie-Dentara.com va ofera ortopantomografii, teleradiografii, sinusuri maxilare, articulatii temporo-mandibulare, radiografii Intraorale (imagini tintite pe un grup de dinti) digitale, radiografii bitewings (muscate), radiografii ocluzale, tomograf volumetric computerizat, aparate radiologie intraorala, senzori CCD, developator automat, ortopantomograf cu brat cefalometric consultatie, profilaxie, albiri, estetica dentara, terapia estetica, fatete, ceramica pe zirconiu, ceramica integrala, incrustatii, coroanele metalo-ceramice, endodontie, pedodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, paradontologie, anestezie, radiologie dentara, lucrari protetice fixe ceramice si mobile, implanturi dentare si a extractii chirurgicale, radiografii dentare in laboratoare de radiologie dentara. Centrele de radiologie dentara va ofera servicii de calitate in domeniul imagisticii dentare cu aparatura ultramoderna