Radiologie Dentara Zarnesti

Radiologie Dentara Zarnesti - DIODENTA SRL

Radiologie Dentara Zarnesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Zarnesti: Radiologie Dentara Zarnesti - DIODENTA SRL.

DIODENTA - Radiologie Dentara Brasov
Ortografie dentara | CT CB, CT maxilar / mandibular | CT endo | CT hemiarcada
0723.274.483

0722.971.054

0771.395.346

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 18:00

Despre Noi

Clinica Stomatologie si Radiologie dentara 3D -  Diodenta  Brasov pune la dispozitia pacientilor toata gama de servicii de radilogie dentara.

 

radiologie dentara fagaras

 

        Radiografiile dentare sunt necesare pentru identificarea problemelor ascunse ale dentitiei, precum carii, fisuri ale dintilor, zone demineralizate, tartru si nu in ultimul rand necesitatea extractiei dentare acolo unde dintele nu mai poate fi salvat.
    Medicul stomatolog recomanda radiografia dentara digitale, preventiv, pentru a verifica starea de sanatate a danturii d-voastra!
    Asigurati-va ca apelati la serviciile unui centru de radiodiagnostic dentar digital, deoarece radiografiile dentare digitale ofera cu 90% mai putine radiatii fata de o radiografie digitala conventionala!
        Aparatura folosita de centru de radiologie dentara DIODENTA Brasov este de calitate superioara si nivelul de radiatii al unei radiografii dentare digitale este mai mic chiar decat doza de radiatii incasata zilnic, din mediul natural!

Dispunem de Computer tomograf dentar 3D - cel mai fidel mod de evaluare al problemelor dentare.

Beneficiile aduse de acest tip de investigatii radiologice moderne sunt enorme:

 • diagnostice si tratamente corecte
 • exactitatea interventiilor chirurgicale
 • scurtarea duratei tratamentelor si interventiilor
 • eliminarea riscurilor de atingere a nervilor si structurilor sensibile in timpul interventiilor chirurgicale

      Radiografiile dentare desi sunt supuse acelorasi rigori si grija pentru siguranta ca toate celelalte, sunt procedurile de diagnostic cu cea mai mica doza din medicina! In zilele noastre dozele primite pentru  o examinare full-mouth (14-18 radiografii intraorale intr-o sedinta) sunt mai mici  decat fondul natural la care suntem expusi intr-o luna (radiatii trestre si cosmice).

radiologie dentara brasov

Sensibilitatea dentara este acea durere scurta care apare atunci cand straturile exterioare de protectie ale dintelui sunt eliminate si dentina este expusa la stimuli exteriori.

Pentru a avea diagnosticul de sensibilitate dentara trebuie sa excludem: cariile dentare, pulpita, traumatisme dentare, lucrari protetice fracturate, sensibilitate dupa tratamentul cu implant dentar sau alte lucrari protetice, infectii gingivale sau boala parodontala.

 Cel mai bun tratament medical este preventia. De aceea, va recomandam sa va faceti o consultatie stomatologica la fiecare 6 luni. O consultatie stomatologica la acest cabinet nu va costa nimic. In urma consultatiei, primiti un diagnostic si impreuna vom intocmi un plan de tratament, daca este cazul. Vi se va intocmi o fisa medicala individuala cu informatii personale si confidentiale, precum evolutia starii de sanatate a dintilor si istoricul tratamentelor pe care le vei urma.

Pentru a mentine dintii sanatosi si a preintampina efectele nocive pe care un stil de viata modern le are asupra danturii, se recomanda un periaj dentar de cel putin doua ori pe zi si folosirea atei dentare dupa fiecare masa. De asemenea, este utila si utilizarea apei de gura dupa fiecare periaj dentar.

  Astfel, iti vei proteja dintii si ii vei mentine mereu sanatosi! Vei avea un zambet mereu fermecator si nu iti va fi teama sa acoperi imperfectiunile dintilor. O buna igiena dentara inseamna a avea o viata sanatoasa.

  Radiografia panoramica (sinsuri si ATM) ofera o buna imagine de ansamblu,plana,globala a ambelor arcade in cadrul unei singure expuneri. Ofera informatii legate depre inaltimea procesului alveolar,informatii despre dintii prezenti, structurile anatomice invecinate,evolutia molarilor de minte, evolutia danturii la copii. In urma unei calibrari se pot efectua masuratori relative ale inaltimii osului. Acest tip de radiografie este indicata tuturor pacientilor in cadrul alcatuirii planului de tratament.

Servicii

Diodenta Radiolgie Dentara 3D Brasov ofera servicii computer tomograf dentar:

 

 • CT Total
 • CT Hemiarcada
 • CT Maxilar / Mandibular
 • CT Endo
 • CT ATM Stanga / Dreapta
 • Panoramic Total
 • Panoramic Hemiarcada