Radiologie Dentara Chisineu Cris

Cabinet Radiologie - Dr. Tatar Ladinia Diana

Radiologie Dentara Chisineu Cris reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Chisineu Cris: Cabinet Radiologie - Dr. Tatar Ladinia Diana.

Despre Noi

Cabinet de Radiologie Dentara
Dr. Tatar Ladinia Diana
0770.547.933

radiologie dentara lipova

CMI Dr. Tatar Ladinia Diana dispune de aparate moderne si cu o inalta precizie in efectuarea radiografiilor intraorale si extraorale - ambele digitale cu doza minima de iradiere. Fiecare expunere este insotita de protectia pacientului cu sorturi de plumb, care evita trecerea radiatiilor spre zonele care nu prezinta interes pentru rezultatul radiologic.

Radiografia retro-alveolara sau periapicala este o radiografie mica pe care se vad 2 maxim 3 dinti. Obiectivul acestui tip de radiografie este de a vizualiza dintele, radacina si osul inconjurator.

Radiografia retro-alveolara se poate folosi atat pentru dintii anteriori cat si pentru cei posteriori.

Acest tip de radiografie are rolul de a oferi detalii mai exacte privind afectiunile unui anumit dinte sau eventualele tratamente anterioare. Se poate folosi pentru a se stabili daca este nevoie de un tratament endodontic sau pentru a verifica succesul tratamentului dupa efectuarea obturatiei de canal.

De asemenea, oferim radiografii panoramice, care permit vizualizarea in ansamblu a tuturor dintilor si a elementelor maxilo-faciale inconjuratoare, cu ajutorul aparatului ultraperformant, cu doza extrem de scazuta de radiatii.

Pentru copii, se poate realiza ortopantomografie pediatrica, cu scopul de a vizualiza mugurii dintilor permanenti.

Cabinetul nostru va ofera imagini clare, cele mai mici doze de radiatii precum si preturi mici pentru pacientii care necesita astfel de investigatii.

Servicii Oferite

Radiografii intraorale digitale

radiografii intraorale chsineu cris

  • RX Retroalveolare
  • Bitewing

Radiografii panoramice digitale

radiografii panoramice digitale chsineu cris

Program


Luni: 09:00 - 17:00
Marti: 09:00 - 17:00
Miercuri: 13:00 - 19:00
Joi: 13:00 - 19:00
Vineri: 09:00 - 17:00

 

Galerie foto