Radiologie Dentara Lipova

Radiologie Dentara Lipova

Radiologie Dentara Lipova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Lipova: Radiologie Dentara Lipova.

Despre Noi

Cabinet de Radiologie Dentara

.

Radiografia retro-alveolara sau periapicala este o radiografie mica pe care se vad 2 maxim 3 dinti. Obiectivul acestui tip de radiografie este de a vizualiza dintele, radacina si osul inconjurator.

Radiografia retro-alveolara se poate folosi atat pentru dintii anteriori cat si pentru cei posteriori.

Acest tip de radiografie are rolul de a oferi detalii mai exacte privind afectiunile unui anumit dinte sau eventualele tratamente anterioare. Se poate folosi pentru a se stabili daca este nevoie de un tratament endodontic sau pentru a verifica succesul tratamentului dupa efectuarea obturatiei de canal.

De asemenea, oferim radiografii panoramice, care permit vizualizarea in ansamblu a tuturor dintilor si a elementelor maxilo-faciale inconjuratoare, cu ajutorul aparatului ultraperformant, cu doza extrem de scazuta de radiatii.

Pentru copii, se poate realiza ortopantomografie pediatrica, cu scopul de a vizualiza mugurii dintilor permanenti.

Cabinetul nostru va ofera imagini clare, cele mai mici doze de radiatii precum si preturi mici pentru pacientii care necesita astfel de investigatii.

Servicii Oferite