Radiologie Dentara Lugoj

Radiologie Dentara Lugoj - DENTAL IMAGISTIC 3D

Radiologie Dentara Lugoj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Radiologie Dentara Lugoj: Radiologie Dentara Lugoj - DENTAL IMAGISTIC 3D.


Radiologie Lugoj - Dental Imagistic 3D

Radiologie Dentara Digitala 3D
Radiologii dentare cu 90% mai putine radiatii
Aparate digitale de ultima generatie
Radiatii minime, siguranta maxima
Radiologii dentare panoramice
Radiologii dentare retroalveolare

0770 356 879

Program
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 09:00 - 15:00


Cabinetul de radiologie dentara Dental Imagistic 3D dispune de aparatura moderna cu o inalta precizie in efectuarea radiografiilor intraorale si extraorale cu doza extrem de scazuta de radiatii.

Cel mai bun tratament medical este preventia. De aceea, va recomandam sa va faceti o consultatie stomatologica la fiecare 6 luni. O consultatie stomatologica la acest cabinet nu va costa nimic. In urma consultatiei, primiti un diagnostic si impreuna vom intocmi un plan de tratament, daca este cazul. Vi se va intocmi o fisa medicala individuala cu informatii personale si confidentiale, precum evolutia starii de sanatate a dintilor si istoricul tratamentelor pe care le vei urma.

radiologie-dentara-lugoj

Descoperirea si tratarea problemelor dentare intr-o etapa de inceput poate salva timp, bani si disconfort inutil. Radiografia ajuta medicul sa identifice probleme dentare aflate intr-un stadiu incipient, chiar daca semnele clinice nu sunt inca vizibile.

Radiografia retro-alveolara sau periapicala este o radiografie mica pe care se vad 2 maxim 3 dinti. Obiectivul acestui tip de radiografie este de a vizualiza dintele, radacina si osul inconjurator.

Radiografia retro-alveolara se poate folosi atat pentru dintii anteriori cat si pentru cei posteriori.

Acest tip de radiografie are rolul de a oferi detalii mai exacte privind afectiunile unui anumit dinte sau eventualele tratamente anterioare. Se poate folosi pentru a se stabili daca este nevoie de un tratament endodontic sau pentru a verifica succesul tratamentului dupa efectuarea obturatiei de canal.

 Radiografia panoramica (sinsuri si ATM) ofera o buna imagine de ansamblu,plana,globala a ambelor arcade in cadrul unei singure expuneri. Ofera informatii legate depre inaltimea procesului alveolar,informatii despre dintii prezenti, structurile anatomice invecinate,evolutia molarilor de minte, evolutia danturii la copii. In urma unei calibrari se pot efectua masuratori relative ale inaltimii osului. Acest tip de radiografie este indicata tuturor pacientilor in cadrul alcatuirii planului de tratament.

Servicii

  • Radiologie Dentara Digitala 3D
  • Radiologii dentare cu 90% mai putine radiatii
  • Aparate digitale de ultima generatie
  • Radiatii minime, siguranta maxima
  • Radiologii dentare panoramice
  • Radiologii dentare retroalveolare

Galerie foto